Onze cursussen en lezingen

Interesse in onze cursussen en lezingen? Zie hieronder het volledige aanbod van Medicus Online! 

Cursus kritisch redeneren

Cursus kritisch redeneren

Weet jij soms ook niet meer welke informatie je moet geloven? In deze cursus bieden we jou een stappenplan om kritisch te kijken naar wetenschappelijke literatuur. Je leer onder andere:

– Om goede methodologie te herkennen.

– Dat statistisch significant niet alles zegt.

– Nuance in resultaten te herkennen

Duur: 1,5 uur

Cursus populaire diëten

Populaire diëten

Leer alles over welke diëten op dit moment populair zijn.  Waarom werken diëten wel of juist niet? En is er een dieet dat het “beste” werkt?

Duur: 1 uur

Cursus supplementen

Supplementen

In lezing bespreken we een aantal populaire supplementen. Passen supplementen in een gezonde leefstijl? Welke supplementen werken en welke supplementen zijn een verspilling van geld?

Duur: 1 – 1,5 uur

cursus sportsupplementen

Sportsupplementen

Supplementen zijn extreem populair onder sporters. Maar werken supplementen wel? Leer het in onze lezing over sportsupplementen! 

Duur: 1 – 1,5 uur

Voor wie?

Onze lezingen en cursussen zijn uitermate geschikt voor medici en paramedici zoals artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en sportinstructeurs. Daarnaast zijn ze ook bedoeld voor studenten die een opleiding volgen tot één van deze beroepen. 

Uiteraard passen wij de inhoud aan ons publiek aan. Laat dus vooral weten voor welke doelgroep jij de lezing georganiseerd wil hebben. 

Interesse?

Heb jij interesse in één van onze cursussen of lezingen? Mail ons dan op info@medicusonline.nl.

Wil je graag een lezing of cursus over een ander onderwerp? Laat het ons dan weten en indien het onderwerp past bij onze expertise, dan zijn we bereid om op verzoek een lezing of cursus te ontwikkelen.